Како реагира добро воспитано дете кога ќе најде туѓи пари?

Основата на карактерот на човекот се гради во семејството. Родители гледајте и мислете што правите! Децата не го прават тоа што им го кажувате вие, туку го прават тоа што го правите вие.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.