Како се полага за возачка во Русија: Ако ја избегнеш колата што се лизга во твојата лента положено!

И ако успееш ти добро да се лизнеш од патот исто така….

  • Sasho напиша:

    abe sigurno, vo 5 sabajle polagaat,

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.