Како се работи кога си на државна плата во Македонија? (виц)

Македонски министер ги собира сите вработени и им го објаснува распоредот за работа:
– Понеделник – одмараме од викендот.
Вторник – подготовка за работа.
Среда – работиме.
Четврток – одмор од работа.
Петок – подготовка за викенд.
Сабота и недела – одмор.
Дали имате прашања?
– А секоја среда ли ќе работиме?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *