Како се станува директор во Македонија? (виц)

Македонија. Партиски штаб. Состанок од затворен тип.
– Колеги, како што знаете, нашата партија доби раководно место во Водовод. Ајде кој се пријавува.
Крева рака еден од членовите, а претседателот на штабот го прашува:
– Работно искуство?
– 3 години Фејсбук и 5 години Инстаграм!
– Ранг?
– Пишувач на коментари 6-то ниво!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.