Како се станува популарна инстатутка? Оваа Русинка ја знае тајната!

Анастасија Филдс отсекогаш сакала да стане позната и „бизнис“ жена. Па така кога била во посета на Њујорк 32-годишната Русинка дошла до „бизнис идеја“. Таа почнала да го фотографира задникот на популарни локации низ градот. Секако фотографиите веднаш станале популарни, па така пораснала и популарноста на Анастасија на Инстаграм.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.