Како се влегува во казино? (виц)

– Извинете господине, но јас не можам да ве пуштам да влезете во казиното… Вие сте без вратоврска…
– Што има врска?! Видете го човекот таму, гол е…
– Да господине, но тој излегува…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.