Како си поминав за викендот? (виц)

– Како си помина за викендот?
– Еве види го ова видео и ќе сфатиш.
– Какво видео бе? Па ова е слика како лежиш на креветот!
– Видео е.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.