Како светеше северната светлина во 2022 година? Најдобрите 20+ фотографии од северната светлина направени во 13 земји

Блогот за фотографии и патувања „Capture the Atlas“ го објави најновото издание на својата годишна колекција за фотографии на годината од Северната светлина за 2022 година. Овогодинешната листа вклучува слики направени низ светот. Ви претставуваме неколку најдобри фотографии од 13 различни земји.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.