Како техноманите си ги перат автомобилите?

Има некои работи во животот кои никој не сака да ги прави, но едноставно мора. Ваквите работи полесно се прават со добра музика, нешто што ќе те крене и ќе те натера да заборавиш на проблемите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *