Како знаеш дека треба веднаш да се преселиш од дома? Што подалеку…

Луѓето веќе не живеат во овој дом, пчелите живеат…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.