Како жолтиот картон се претвори во црвен по брза постапка?

За 2 секунди натпреварот доби сосема нов тек…

  • deni напиша:

    Ke mu go ponistat crveniot, zasto i zoltiot e “diskutabilen”, a crve3niot ne bese so namera da mu go udri kartonot, tuku gestikulativno. i ne e kriv igracot sto gestikulira, za toa ima pravo, tuku sudijata sto na 5 cm pokazuva karton

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.