Каков е животот на „Најљубоморната жена на светот“ и нејзиниот сопруг? Погледнете што направила за да биде сигурна дека тој е послушен

Деби Вуд беше наречена од медиумите како „Најљубоморната жена на светот“. Таа и нејзиниот сопруг имаат чудна рутина. Но, таа има свои причини.

 

Деби Вуд и нејзиниот сопруг, Стив Вуд, се најдоа на насловните страници за нивната единствена врска. Деби отсекогаш се чувствувала несигурно и, заради сигурност, ги проверувала е-поштата на Стив, банкарските сметки и неговиот телефон. Се додека работите не станале уште полоши.

Деби му забранила на Стив да гледа жени на ТВ или да гледа нивни слики на списанија. Се плашела дека сопругот ќе ја остави. „Не сакам тој да мисли дека се јаки. Ако сте во врска и сте среќни со вашиот партнер, треба да имате очи само за таа личност“, рече таа.

 

За да се увери дека Стив ја слуша, Деби купила детектор за лаги. „Тоа беше мојот единствен начин да знам со сигурност дали очите на Стив талкаат. Во принцип, тој е доста искрен, но неколку пати го фатив како лаже дека гледа други жени“.

 

Вистината е дека секој барем еднаш доживеал љубомора. Всушност, студиите покажуваат дека мажите и жените стануваат љубоморни од различни причини. И објаснувањето оди многу назад до нашиот еволутивен пат. Но, сепак треба да се разликува кога е болна љубомора, а кога е љубомора што ја зачинува врската.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *