Каков фустан треба да носиш за да бидеш во центарот на вниманието во Холивуд?

Каручи Тран, 33-годишна американска актерка и моден модел со афро-виетнамско потекло, пристигнува на забава во Западен Холивуд во провокативен фустан.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.