Каков ли фудбал играат овие девојки? Кој рекол дека женскиот фудбал не е груб греши

А тоа ќе го потврди девојката што се здоби со топка во фацата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.