Каква ли е оваа нова униформа за на предавање?

Девојката смета дека е сосема во ред да го прави ова на часот. Браво за напредокот на човештвото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!