Смешни видеа

10 Мотика најсмешни видеа за минатата недела

Викенд е време за дупло смеење уживајте во нашата компилација.   #1 Ај сликај ме овде #2 „Ние не сме луѓе што доручкуваат нешто многу…“ – Исто така НИЕ на all inclusive одмор 👇 #3 Мажи, не си ги давете девојките, да не доживеат ваква трансформација под вода   #4 За некого сабота е работен

На Таша малку ѝ падна незгодно кога баткото ја фати што прави во теретаната

Таша, позната како @tashabrazilliano на социјалните мрежи, креваше тегови во теретана во сиви шорцеви. Тоа е ризичен избор кога имате менструација, па среде тренингот Таша сакаше да се увери дека сè е во ред. Таа погледна преку рамо за да види дали има некој наоколу пред да ги провери нејзините шорцеви, но не забележа дека