Канибалот и жена му (виц, црн хумор)

Канибалот не може да заспие, се врти и размислува. По некое време ја буди жена си:
– Жено, не можам да заспијам. Ме мачат некои прашања. Кој сум јас? Зошто сум на овој свет?
Жената нервозно:
– Колку пати сум ти рекла да не јадеш интелектуалци за вечера.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *