Карикатуристот е толку добар што изнудува насмевка на лицата на клиентите

Колку и да сакате да ги скриете вашите несовршени делови од лицето, тој веднаш ги гледа и ги нагласува до претеризам. Секоја чест за талентот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.