КАТАСТРОФА: „На моите ќерки близначки им дадов уникатни имиња, но луѓето велат дека тоа се најлошите имиња што ги слушнале“

Секогаш може да звучи интересно доколку близнаци носат слични имиња, или имиња кои ги надополнуваат едни со други. Ова мајка го направи токму тоа…до некаде.

Иако таа несомнено била горда на она што го смисли, корисниците на социјалните мрежи велат дека нејзините деца имаат „за греота“ имиња.
Неидентификуваната мајка ја споделила својата објава за раѓањето на децата на „Фејсбук“, вклучувајќи снимки рамо до рамо од нејзините малечки девојчиња.

 

 

Во обид да се координира, таа на децата им дала имиња што почнуваат на буквата „К“.

Двете имиња се исто така зборови – освен што едното е правилно напишано, а другото не.

Настрана од правописот, кога скриншот од објавата на „Фејсбук“ беше споделена на „Редит“, луѓето беа збунети што новата мајка мислела дека добро избрала.

„Каризма Фејт (Charisma Faith) и Ноуинг Мари (Knowing Marry) се појавија на овој свет“, напиша нивната мајка.

„Ве сакам двете со целото мое срце“.

„Redditors“ не се толку сигурни дека нејзината љубов им направила услуга кога станува збор за имињата на децата.

„Ајде Харизма ама Знаење, од друга страна? Не звучи како име. Не е слатко. Што е всушност?“

 

  • Некој/ некоја напиша:

    Се сложувам со последното. Мислам, ,, knowing “? Зошто??

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *