Кавадаречки тест за алкохол (виц)

Кавадарци. Петок навечер.
Полицаец запира возач за проверка:
– Пиеше ли нешто?
– Не.
– Зошто бе даа…? Да не се случило нешто?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.