Ќе ѝ каже некој на домаќинката дека џогерот не се користи за такви работи?

Ништо се надеваме наскоро ќе дојде мажот да ѝ покаже како треба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.