Ким Кардашијан стана најинтересната туристка во Рим

40-годишната Ким Кардашијан се шеташе низ улиците на Рим и бидејќи времето е жешко одлучи да излегува во поопуштени варијанти.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.