Кинеските мигранти на кинеската апликација ТикТок научиле како илегално да си влезат во Америка без мака

Некој им ставил детално, чекор по чекор упатство на ТикТок и река кинези влегуваат во САД на истото место на истиот начин.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *