Кога архитектот ќе заврши онлајн курс наместо факултет, се случува ова! 13 фотографии од страшни архитектонски грешки

Безбедноста и квалитетот пред се, нели? За жал, така не функционира секогаш во реалниот свет. Без разлика дали поради недостаток на вештина, буџетски ограничувања или целосно непочитување на безбедносните протоколи, некои градежни работници не „фасцинираа“ со нивните идеи. На што и да мислите, ве уверуваме дека не само што изгледаат лошо туку и се целосно небезбедни.

1. „За овде треба да знаете паркур!“

2. „Зошто? Навистина, зошто?“

3. „На кој и да живее тука, строго му е забранет алкохол!“

4. „ Мислам дека куќата ми се распаѓа!“

5. „Која е потребата од овие скали?“

6. „Кога имаш многу голема желба за да направиш скали, ама немаш талент“

7. „Денес малку дувна ветер“

8. „Мора да постои и подобар начин за да се реши ова, ама на кој да му текне!“

9. „Вака изгледа тоалетот во локалниот бар“

10. „Ау, што ли е ова?“

11. „На столбов му се спие“

12. „Која е поентата на овој балкон?“

13. „Совршено до милиметар!“

14. „Соседите пробуваат камениот ѕид да го зајакнат со пена!“

Што ќе кажете за овие архитектонски изуми? Човек мора некогаш да се снајде нели?

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.