Кога дома имате плејстејшн (виц)

– Мамо, Лука не ми дава да играм на плејстејшнот!
– Лука, дај му на татко ти да игра на плејстејшнот!
– Добро, бабо.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.