Кога другар ти е со криминален ум, а ти ќе решиш да го разбудиш со петарди

Кога си ја има мувата на капата, и да погине, колку може ќе се спаси.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *