Кога имаш План Б: Колку напредна за 4 години бугарската кандидатка за градоначалничка Диана Габровска

Ова на најсликовит можен начин покажува какви луѓе се мешаат во политика. Кај нас испаѓа дека само такви се мешаат, а ова е само уште еден доказ дека овие две професии се многу слични.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *