„Кога ќе настане хаос, само шмукајте!“

Вашите мали сакаат да си играат со ЛЕГО коцки, а на вас ви е преку глава да чистите по нив?
И покрај тоа што ги учите да ги креваат, секогаш се наоѓа некоја што ќе ја згазнете точно за да ви удри во мозок?
Повеќе чувствувате дека немате мозочни клетки и мислите да посетите психолог?

НЕ ОЧАЈУВАЈТЕ! Го имаме изумот на годината за да ги соберете на најбрз можен начин! НО ТОА НЕ Е СЕ! Овој изум самиот ги сортира ЛЕГО коцките по големина. Така да послушајте го дечково и:

„When things get messy, just suck it!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.