Кога ќе те викнат во УЈП да те прашаат за финансиската состојба (виц)

Во УЈП:
– Каква е Вашата финансиска состојба?
– Пет милијарди и осумстотини илјади.
– Денари? Евра?
– Не, реден број на листата на „Форбс“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.