Кога ќе ти рече „спреми се јако за вечер“, но наместо малку да се загрееш ти само што не си се запалил

Ама дечково се заборави, ќе изгори пред време.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.