Кога ќерка ти тренира Џиу-џицу, немој да те лаже ѓаволот да не си ѝ купил сладолед

Погледнете што му направи девојчето на доброволецот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *