Кога комшиите ќе си купат нов автомобил, а ти не можеш да сврзеш крај со крај…

Удри, така маката полесно ќе помине!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.