Кога мајка ти е професионален фотограф, еве како ти изгледа детството

Ретко кое дете би се противело на ваков професионален ангажман, со оглед на тоа дека ќе си го има костимот и ќе може да си го носи кога и да посака.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.