Кога мајка ти ќе си „инсталира“ Инстаграм (виц)

SMS од мајката: „Прифати ме на Инстаграм!”
Ќерката: „Ти си на Инста? WTF!“
Мајката: „Што е WTF?“
Ќерката: „Welcome to the future!“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.