Кога Македонец ќе купи BMW (виц)

2023 година, Македонија.
– Добар ден, комшија!
Дојдов да ти се пофалам, си купив BMW.
– Одлично! Тоа треба да се залее! Седи ќе ти турам една.
– Јас би претпочитал едно парченце леб…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.