Кога на маж ќе му дадеш една задача, тешко дека ќе ја заврши! 14 сопрузи кои „извонредно“ си ја сработиле задачата од нивните жени

Жените се навикнати на мултитаскинг: со едната рака го нишаат детето, со другата успеваат да ја исчистат куќата, да подготват вечера и да ги измијат садовите. Мажите, напротив, се обидуваат да изберат една работа за себе, по можност поедноставна. Сепак, тие се уште не прават без љубопитност.

Ние денес се свртевме кон фотографиите на сопругите кои покажаа за што се способни нивните мажи.

1. „Го замолив мојот маж да ми ги излакира ноктите. Многу се трудеше, да го видевте само!“

2. „Идејата беше да ги фотографираме нашите мачки и еве што ми испрати!“

3. „Му наредив да купи тиквички“

4. „Му реков на сопругот да ги измие јаболката и да ги стави во сад на масата. Очигледно е дека не нашол сад!“

5. „Го оставив сопругот да го чува детето. Вака ги најдов“

6. „Го замолив сопругот да направи дупка во питата“

7. „Му реков да ги одмрзне свинските котлети за вечера“

8. „Маж ми матеше шлаг со чуден звук…“

9. „Мојот маж го пазеше пилето, да не биде изедено од кучето!“

10. „Вака мојот сопруг готви тестенини“

11. „Му реков денес да го чува детето“

12. „За нејзината коса денес се погрижи тато“

13. „Маж ми е на диета, па рече дека ќе изеде само едно парче“

14. „Му реков да го собере креветот“

 

  • Mc напиша:

    3,5,6,8 и 11 – ДА
    Другите се ултрафеминистички изливи!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.