Кога не ти е денот, едноставно ништо не ти оди од рака, дури правиш и иста грешка по два пати

Како што вели оригиналниот Марфиев закон: „Ако има два или повеќе начини да се направи нешто и еден од тие начини може да резултира со катастрофа, тогаш сигурно ќе се случи катастрофата.“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *