Кога сакаш да си како комшијата (виц)

– Жено, дојди тука да те прашам нешто.
– Кажи мажу.
– Кога комшијата си купи нова кола, ти ме натера и ние да си купиме. Кога комшијата си зеде поголем телевизор, ти ме натера и ние да си купиме. Кажи ми сега што да правиме?
– Зошто? Што направи пак сега тој?
– Е па си зел нова жена…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.