Кога си во Париз и не можеш повеќе да стискаш, а во близина нема никаков тоалет

За Париз е познато и дека луѓето вршат нужда во јавниот превоз, па вие сега размислете ако планирате да одите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.