Кога тато ќе отиде со децата на снегот забавата е загарантирана, но безбедноста не е

Во секој случај изгледа безопасно, барем на оваа улица и децата со сигурност супер се забавуваат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *