Кога ви е досадно на работа…

Секогаш ќе се најде некој одлепен колега што ќе добие некоја ваква или слична идеја.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *