Кога жената решила да се кара, ти си немоќен (виц)

– Миличок, ако ти предложат да се ожениш за мене бесплатно, или за најубавата жена на светот и да ти дадат 1 милион долари, што ќе одбереш?
– Тебе, се разбира!
– Така значи! За тебе јас не сум најубавата на светот!?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.