Кои се четирите нешта коишто ти се дадени без да ги бираш? (виц)

Четири нешта, коишто човек не ги бира:
1. Родители
2. Националност
3. Надворешен изглед
4. Премиер

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *