Кој е тука непослушен? Тест за краток тренинг на мозокот

Чудни работи се случуваат во лабораторијата на научникот – или се скрши епрувета, или машините сами се вклучуваат. Кој е тука непослушен? Најдете ги на сликата.

 

Одговор:

 

⬇️

 

⬇️

 

⬇️

 

⬇️

 

⬇️

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *