Кој е за едно домашно гиро? Ама прво да си го собере…

Такви се празниците, месо, месо и само месо, во секаква форма.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *