Кој има во главата не мора да има во нозете. Погледнете го феноменалниот потег на велосипедистот Мајкл Гуера

Сега знаеме со сигурност дека имал 5-ки по физичко и физика!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.