Кој ќе оди прв? Двајцата шофери ќе ве просветлат за како се решаваат конфликти во сообраќај

Подобро решение не можело да им текне.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *