Кој ќе се клади дека фраерот намерно вака го вози чамецот?!

Шанса за ваква глетка не се добива секој ден, па се заигра човекот :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.