Кој рече дека елегантно пополнетите луѓе не се подвижни? Погледнете ги акробациите на најдебелиот атлетичар на светот!

Врвна форма, нема што…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *