Кој рече дека виртуелната реалност е измислица на 21 век? Погледнете како тоа изгледало во 1830 година!

Еден од начините и иновациите со кои луѓето се забавувале.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.